inapoi

Informare oficială Green WEEE privind incendiul de pe platforma de depozitare

Astăzi a avut loc un incendiu la unul din spațiile de depozitare ale GreenWEEE, aflat la ieșirea din municipiul Buzău. La momentul producerii incendiului, în această locație erau depozitate carcase de frigidere provenite din deșeuri tehnologice, activitatea de depozitare fiind desfășurată în concordanță cu toate legile în vigoare.

În acest moment, focul a fost stins și la locul incidentului se află echipele de intervenție ISU pentru monitorizare. Detaliile exacte legate de cauza incendiului nu sunt confirmate, dar toate procedurile de siguranță au fost respectate conform reglementărilor interne de securitate și sănătate la locul de muncă și nicio persoană prezentă pe platformă nu a fost rănită.

Echipa noastră lucrează în prezent în strânsă colaborare cu autoritățile locale pentru a se asigura că toate procedurile sunt respectate și nu există niciun alt pericol determinat de incendiu. Suntem în proces de investigare a incidentului și vom reveni cu detalii suplimentare.

Pentru toate întrebările mass-media legate de această situație, vă rugăm să contactați Responsabilul de Comunicare, Mihaela Sofronea, 0734.738.501.

Buzău, 19.01.2021