greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

Comunicate de presa

GreenWEEE International deschide a doua fabrica si modernizeaza liniile de productie pentru fabrica din Buzau

Compania GreenWEEE International va investi 8,5 milioane de euro pentru deschiderea unei noi fabrici de reciclare a deșeurilor electrice și electronice la Câmpia Turzii și pentru mărirea și modernizarea fabricii din Buzău.

Citeste aici Comunicatul de Presa - Versiunea in Limba Romana

Versiunea in Limba Engleza

Finantare Norvegiana pentru dezvoltarea infrastructurii de colectare

Guvernul norvegian, prin Granturile Norvegiene, a co-finantat cu 1,1 milioane de euro un proiect de colectare a deseurilor reciclabile implementat de compania GreenWEEE International S.A., a carui valoare totala se ridica la 2,6 milioane de euro.

Citeste aici Comunicatul de Presa


GreenWEEE detine certificarea internationala WEEELABEX

Compania GreenWEEE International S.A. devine singura fabrică din România care primește certificarea WEEELABEX pe două fluxuri, pentru tratare și procesare la cele mai înalte standarde ale deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).


Citește aici COMUNICATUL DE PRESĂ

BERD, unul dintre cei mai importanți investitori străini în România, în vizită la fabricile Green Group

Buzău, 18 iulie 2014. Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), unul dintre cei mai mari investitori străini din România, a vizitat fabricile Green Group din județul Buzău. James Hyslop, șeful delegației BERD a apreciat eforturile angajaților români, precum și rezultatele obținute până în prezent. BERD a investit aproape 7 milioane de euro până acum în industria de reciclare din România, participând la realizarea Green Group, singurul parc integrat de reciclare a deșeurilor din România.

Citeste aici Comunicatul de Presa.

Sistemul de colectatre SIGUREC prezent în cadrul campaniei ExtravaCANza

Bucureşti, 02 iulie 2014. Asociaţia Alucro organizează şi în acest an campania ExtravaCANza, un eveniment care are ca scop responsabilizarea turiştilor de pe litoralul românesc. Noutatea acestui an o constituie prezența aparatulului inteligent de colectare SIGUREC, pus la dispoziţie de Eco Pack Management.

Citeste aici Comunicatul de Presa.

 

Green Group a colectat 125 de tone deseuri electrice in a doua jumatate a anului trecut

În ultimele 6 luni ale anului trecut, românii au colectat peste 14.000 de unităţi deşeuri electrice şi electronice la aparatele inteligente de colectare disponibile în 11 dintre magazinele CORA din ţară. Valoarea medie a voucherelor primite de români în această perioadă este de 10 RON. Green Group se aşteaptă ca în următoarele 6 luni, românii să îşi dubleze performanţele de colectare, depăşind 250 de tone DEEE-uri aduse la Reciclatoarele Verzi.

Citeste aici Comunicatul de Presa. 

Cat valoreaza reciclarea

În doar 8 luni, românii au recuperat prin reciclare peste 200.000 de lei, adică 333 de salarii medii pe economie
BUCUREŞTI, 15 octombrie – În perioada martie-octombrie 2013, românii au reciclat peste 16.000 de kilograme de deşeuri electrice şi electronice (DEEE) şi peste 2.000.000 de recipienţi PET, la aparatele inteligente de colectare ale Green Group amplasate în reţeaua marilor retaileri. Considerând valoarea medie de 1,17 RON /kilogram pentru un DEEE adus şi 0,05 lei pentru fiecare PET colectat, valoarea directă a reciclării în această perioadă depăşeşte 200.000 de lei, adică 333 de salarii medii pe economie.

Citeste aici Comunicatul de Presa. 

Greenweee International recicleaza echipamentele frigorifice HEINEKEN Romania

Greenweee International si HEINEKEN Romania anunta incheierea unui parteneriat pe 2 ani  pentru reciclarea deseurilor de echipamente electronice. Colaborarea icepe anul acesta cu reciclarea a 50 de tone de deseuri, reprezentand frigidere si echipamente de racire ale instalatiilor de bere la draught.

Aici Comunicatul de Presa.

Reciclatorul Verde care ii recompenseaza pe reciclatori

Primele centre de colectare a deşeurilor care îi recompensează pe reciclatori:
voucher de cumpărături de 56 de lei pentru un frigider de 70 de kg

Începând de astăzi, 18 martie 2013, în toate magazinele Cora din Bucureşti şi din ţară sunt disponibile sisteme inteligente pentru colectarea PET-urilor şi a dozelor de aluminiu, care îi recompensează pe reciclatori cu bonuri valorice care pot fi folosite în reţeaua Cora. Totodată, la Cora Pantelimon, bucureştenii îşi pot aduce deşeurile electrice şi electronice, primind la schimb vouchere de cumpărături.

Read more...

HAI SA FACEM SCHIMB -campanie de colectare DEEE incheiata cu succes-

Campania initiata de catre Asociatia ECOTIC impreuna cu Greenweee International si Primaria Municipiului Buzau, denumita, Hai sa facem schimb!, s-a incheiat dupa cele trei luni de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice, inclusiv becuri si baterii.

Desfasurata in perioada 1 iunie-31 august 2012, campania a adunat mai mult de, 7 (sapte) tone Deseuri electrice si electonice, inclusiv becuri si baterii.

Aici Comunicatul de presa