greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

Copyright


Acesta este website-ul oficial al GreenWEEE International SA.

Toate materialele folosite in acest site sunt proprietatea companiei GreenWEEE International SA, cu toate drepturile rezervate. Termenii si conditiile prevazute in acest document, cat si in orice alt act normativ, lege sau regulament care se aplica si guverneaza acest site, Internetul sau World Wide Web se aplica tuturor utilizatorilor acestui site.

GreenWEEE International SA a creat si mentine acest site pentru informarea utilizatorilor. Utilizatorii pot descarca materialele aparute in continutul site-ului numai pentru folosirea lor in scop personal, cu conditia ca utilizatorul sa respecte drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceste materiale. Utilizatorilor le este interzis sa distribuie, sa modifice, sa transmita sau sa refoloseasca pentru uz public sau comercial orice material continut in acest site fara permisiunea scrisa prealabila a GreenWEEE International SA.

Orice material care poate fi vazut sau citit in continutul acestui site trebuie considerat a fi protejat prin drepturi de proprietate intelectuala, in afara cazurilor in care se specifica in alt mod, si nu poate fi folosit decat in conditiile prevazute in acest document.

Fotografiile prezentate in acest site sunt fie proprietatea GreenWEEE International SA, fie folosite cu permisiune de catre GreenWEEE International SA. Preluarea lor de catre orice utilizator este interzisa fara permisiunea scrisa prealabila a GreenWEEE International SA.

Copyright © 2009 GreenWEEE International SA. Toate drepturile rezervate.