greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

Stiri

Daca ai DEEE-uri vechi, da check-in la SIGUREC

Daca ai DEEE-uri vechi, da check-in la SIGUREC!

Pe 13 octombrie a fost prima zi internațională a deșeurilor de echipamente electrice și electronice,  eveniment ce și-a propus să tragă un semnal de alarmă asupra importanței reciclării DEEE-urilor uzate din întreaga lume.

GreenWEEE vă invită să vizitați stațiile SIGUREC și sa le spuneți și prietenilor că pot recicla aici deșeurile de echipamente electrie și câștiga premii.

Read more...

Anunt Greenweee nr.138/29.01.2018

GREENWEEE   INTERNATIONAL S.A.,cu sediul in localitatea Ferma Frasinu, Tintesti, jud. Buzau, anunta organizarea sedintei de dezbatere publica in vederea obtinerii autorizatiei integrate de mediu pentru “Hala colectare si tratare deseuri periculoase si nepericuloase”, de pe amplasamentul din Campia Turzii, str. Laminoristilor, nr.145, jud Cluj.

Read more...

Green Group si ECOTIC te ajută să reciclezi cu SIGUREC MOBIL, serviciul de colectare a deșeurilor din fața casei

Green Group și Asociația ECOTIC lansează campania ”Pentru reciclare, cheamă ajutoare!”, adresată locuitorilor capitalei care au de predat electronice uzate, precum și alte deșeuri, folosind serviciul SIGUREC MOBIL de preluare direct de la domiciliu.

Read more...

GreenWEEE deschide a doua fabrica si modernizeaza liniile de productie pentru fabrica din Buzau

Compania GreenWEEE International va investi 8,5 milioane de euro pentru deschiderea unei noi fabrici de reciclare a deșeurilor electrice și electronice la Câmpia Turzii și pentru mărirea și modernizarea fabricii din Buzău

Read more...

Finanțare Norvegiană pentru dezvoltarea infrastructurii de colectare DEEE și sticlă

Compania anunță finalizarea proiectului co-finanțat de Guvernul Norvegian, prin Granturile Norvegiene, în valoare totală de 2,6 milioane de euro, pentru dezvoltarea infrastructurii de colectare SIGUREC pentru deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a deșeurilor de sticlă.

Read more...

GreenWEEE- operator certificat WEEELABEX și pentru fluxul de tratare echipamente cu schimbare de temperatură (CFA)

Începand cu luna iulie 2016, în urma unei evaluari tehnice complexe,  compania primește și certificarea pentru fluxul de echipamente cu schimbare de temperatură (CFA) Tip 1 și tip 2, devenind singura din România și una din puținele din Europa cu licența de operare WEEELABEX de acest tip.

Dl. Marius Costache, membru în consiliul de administrație EERA

Adunarea Generala EERA a ales în data de 26 martie 2016, în Amsterdam, un nou membru în consiliul de administrație pentru anul 2016. Director Executiv al companiei românești Greenweee International din anul 2009, și cu peste 12 ani de experienta în industria reciclării, Marius Costache a primit majoritatea voturilor din partea membrilor.

Anunt public S.C Greenweee International S.A.

S.C. GREENWEEE INTERNATIONAL S.A. anunță publicul interesat asupra deciziei Agenției pentru Protecția Mediului Buzău de încadrare a Planului Urbanistic Zonal – ”Construire platforme betonate și șopron depozitare” cu amplasamentul în extravilan – Comuna Țintești, Ferma Frasinu, jud. Buzău, fără evaluare de mediu și fără evaluare adecvată, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu, titular S.C. GREENWEEE INTERNATIONAL S.A.

Read more...

Cum a fost săptămâna „Școala Altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun”

Peste 400 de elevi de școală primară, gimnaziu, liceu și facultate au venit anul acesta în vizită la fabrica noastră. Am fost încântați să le arătăm ce se întâmplă atunci când  echipamentele electrice pe care le folosesc zi de zi devin deșeuri, iar interesul și entuziasmul lor ne-a demonstrat încă o dată că suntem un model de inspirație și de bune-practici pentru unitățile de învățământ.

GreenWEEE susţine ECO-INOVAŢIA

Ce este SIGUREC?

Cel mai modern serviciu de preluare şi de colectare a deşeurilor care există în prezent în România. SIGUREC reprezintă un sistem trasparent şi sigur de preluare a deşeurilor, care garantează reciclarea. Fie că vorbim de staţii automate amplasate în parcările marilor retaileri sau în interiorul magazinelor, fie că serviciu de preluare a deşeurilor din faţă casei, SIGUREC înregistrează orice tranzacţie efectuată şi recompensează pe loc populaţia cu vouchere de cumpărături ce pot fi folosite în magazinele partenere.