greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

Statie de colectare inteligenta Sigurec Prime

In fiecare an, Ziua Mondiala a Mediului este sarbatorita in data de 5 iunie.  Pentru noi a devenit o traditie in a marca un astfel de moment printr-un eveniment ce are drept tema ecologia si protectia mediului. 

Astfel, companiile Green Group au ales aceasta zi ca fiind potrivita in a lansa prima statie inteligenta de colectare a deseurilor din Romania, anume SIGUREC Prime.  Aceasta statie integreaza cea mai noua si inteligenta solutie de preluare a 10 tipuri de deseuri din Ambalaje (deseuri PET, doze de aluminiu,  butelii de sticla, butelii PE, PP, Tetra Pack, sacose/folii ambalaj PE, PP, hartie si cartoane) si echipamente electrice si electronice si ofera in acelasi timp o recompensa depunatorului.

Statia a fost amplasata in Buzau, alaturi de partenerii Primaria Muncipiului Buzau si Carrefour Romania si este situata in strada Frasinet, langa Carrefour si va asteapta cu deseuri.

Din proiectul SIGUREC fac parte si automatele Bancomatul Verde si Reciclatorul Verde. Green Group a lansat in luna noiembrie 2012 primul automat, Bancomatul Verde, ce preia PET-urile si dozele de aluminiu, iar in luna martie 2013 a fost lansat si Reciclatorul Verde, care primeste deseuri electrice si electronice. Ambele recompenseaza depunatorul prin vouchere valorice ce pot fi folosite la casa de cumparaturi.

Puteti gasi Bancomatul Verde in hypermarketurile Cora (pentru Bucuresti in Cora Pantelimon, Lujerului, Alexandriei, Sun Plaza si in locatiile Cora din tara) si in supermarketul Carreforur Baneasa, iar Reciclatorul Verde in Cora Pantelimon.

Asadar, daca va pregatiti sa porniti la sesiunea saptamanala de cumparaturi, nu uitati deseurile acasa, caci acestea se pot transforma in bonuri valorice la statia de colectare Sigurec Prime,  la Reciclatorul Verde sau  la Bancomatul Verde.