greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

GreenWEEE susţine ECO-INOVAŢIA


Cel mai modern serviciu de preluare şi de colectare a deşeurilor care există în prezent în România. SIGUREC reprezintă un sistem trasparent şi sigur de preluare a deşeurilor, care garantează reciclarea. Fie că vorbim de staţii automate amplasate în parcările marilor retaileri sau în interiorul magazinelor, fie că serviciu de preluare a deşeurilor din faţă casei, SIGUREC înregistrează orice tranzacţie efectuată şi recompensează pe loc populaţia cu vouchere de cumpărături ce pot fi folosite în magazinele partenere.

Prin utilizarea soluţiilor SIGUREC se asigură cel mai scurt drum al deşeurilor către fabricile de reciclare.

SOLUŢIILE SIGUREC:
  • STAŢIILE INTELIGENTE DE COLECTARE SIGUREC PRIME şi SIGUREC IN
Staţiile SIGUREC PRIME sunt locaţii inteligente aflate în parcările marilor magazine.
Staţiile SIGUREC IN sunt aparate aflate în interiorul marilor magazine.
  • SIGUREC MOBIL
SIGUREC MOBIL este soluţia practică pentru preluarea direct de acasă a deşeurilor reciclabile.
  • SACII SIGUREC
SIGUREC  ajută cetăţeanul să colecteze selectiv. Prin SACUL SIGUREC se ofera cetățeanului patru saci în care se pot depozita şi strânge separat acasă deşeurile reciclabile.
 
  • SIGUREC CITY
Staţiile SIGUREC CITY se află în mijlocul comunităţii, în vecinătatea şcolilor şi colectează toate tipurile de deşeuri reciclabile.
 
  • APLICAŢIA DE MOBIL SIGUREC
Aplicaţia este instrumentul care monitorizează performanţele personale de reciclare şi premiază depunătorii. De la primele deşeuri reciclate folosind soluţiile SIGUREC, aplicaţia calculează contribuţia la micşorarea amprentei de carbon în funcţie de cantitatea şi tipul de deşeuri.
Prin aplicaţia SIGUREC, cetăţeanul poate chema şi punctul mobil de colectare, beneficiind de serviciul de preluare deşeuri direct de acasă. Maşinile SIGUREC MOBIL sunt disponibile momentan în Bucureşti.
 
Vizitează www.sigurec.ro