greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

22.03.2010 Ministrul Mediului la standul GreenWEEE

dsc_0642Prezenta GreenWEEE la expozitia internationala Romenvirotec de anul acesta a fost plina de evenimente.
Printre cele mai importante s-au remarcat:

  • Vizita Ministrului Mediului si Padurilor, dl. László BORBÉLY, la standul GreenWEEE

Acesta a discutat cu reprezentantii GreenWEEE despre fabrica de tratare DEEE de la Buzau si despre investitiile viitoare pe care compania doreste sa le aduca aici.

  • Lansarea campaniei nationale "Marea Debarasare"

GreenWEEE este partener in acest proiect ce se va derula in zilele de 26 si 27 martie atat in mediul urban cat si in cel rural. Ministrul Borbely, prezent la standul "Marea Debarasare" a subliniat nevoia urgenta a Romaniei de a colecta mai multe deseuri de echipamente electrice si electronice, in momentul de fata aflandu-ne inca departe de targetul de 4 kg DEEE pe locuitor.

  • Participarea la activitatile de la standul "Micul Ecologist"
Anul acesta copiii au avut la Romenvirotec un stand dedicat special lor. Reprezentantii GreenWEEE au fost prezenti in permanenta la stand si au oferit unui numar de peste 100 de copii detalii precum: ce este reciclarea, de ce este important sa reciclam deseurile de echipamente electrice si electronice, cum se face aceasta, care este viata deseurilor dupa reciclare, etc.

Micii ecologisti au primit vizita Ministrului Mediului si Padurilor Laszlo Borbely si a ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti Robin Barnett.

Multumim tuturor celor ce ne-au vizitat standul la expozitia Romenvirotec de anul acesta.