greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

10.05.2010 In vizita la GreenWEEE


image005Vrei sa stii ce se intampla cu deseurile tale electrice dupa ce le predai la unitatile de colectare?
GreenWEEE a lansat inca de anul trecut un program pentru vizitarea fabricii de tratare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la Buzau. Acesta se adreseaza, in principal, elevilor si profesorilor din toata tara ce doresc sa vada cum se realizeaza practic tratarea si ce se drum urmeaza mai departe materialele rezultate.

Pana acum am primit vizita mai multor elevi si profesori din diferite unitati de invatamant din tara. Iata cateva dintre acestea:
- National British School of Bucharest
- Colegiul Economic Buzau
- Un grup al profesorilor de chimie din sectorul 2 Bucuresti
- Colegiul National "Elena Cuza"
- Grup de elevi si studenti din cadrul mai multor unitati de invatamant cu profil IT din tara (vizita organizata in cadrul programului e-Skills Week)
- Scoala nr. 75 „Leonardo da Vinci” din sectorul 3 Bucuresti
- Colegiul Tehnic Traian
- s.a.

Pentru elevi, vizita a reprezentat o noutate absoluta, fiind extrem de fascinati de procesele prin care trec deseurile, materialele rezultate pe parcursul tratarii si de dimensiunile la care se realizeaza aceasta activitate.
Pentru profesori intalnirea a reprezentat o buna ocazie de a-si imbunatatii cunostintele si materialele didactice in domeniul reciclarii deseurilor.

GreenWEEE isi doreste sa sustina prin aceste vizite informarea tinerilor cu privire la deseuri si formarea unor mentalitati si atitutitudini corecte fata de mediul inconjurator.
Suntem deschisi tuturor celor ce doresc sa afle mai multe despre reciclarea DEEE-urilor si ne bucuram sa putem impartasi amanunte extrem de interesante despre activitatea noastra.

Doriti sa ne vizitati? Gasiti datele noastre de contact aici.