greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

08.07.2010 Campania „Ofensiva Verde continua!”

GreenWEEE s-a alaturat de anul acesta ca partener la campania „Ofensiva VERDE continua!” organizata sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului (ANPM) si al Garzii Nationale de Mediu.

Campania continua initiativele de mediu ale Grupului de Presa REPORTER care au inceput in 2007 cu diverse evenimente. Tinand cont de rezultatele de anul trecut ale campaniei desfasurata in 8 localitati, anul acesta numarul localitatilor va fi extins la 21.

GreenWEEE a participat deja la evenimentele din Gheorghieni (21 Mai 2010) si Toplita (26 Mai 2010), Campina (29 iunie 2010) si Ploiesti (06 iulie 2010).

Pe langa suportul oferit pentru organizarea acestei campanii, GreenWEEE va prelua deseurile de echipamente electrice si electronice colectate de la populatia din fiecare localitate participanta.

Principalul obiectiv al acestei campanii il reprezinta constientizarea celor din jurul nostru ca o viata mai buna inseamna inclusiv un mediu inconjurator mai curat. Programul campaniei din fiecare localitate va cuprinde cinci evenimente distincte:
- Primirea de DEEE la punctele de colectare provizorii din orasul respectiv de la populatie (se vor oferi bilete de participare la o tombola cu premii);
- Conferinta de presa si o masa rotunda ce va reuni membri ai autoritatilor locale si centrale;
- Evenimentul „O societate verde - O societate curata” - destinat celor care doresc sa isi aduca aportul prin participarea ca voluntar la ecologizarea unei zone a orasului alaturi de voluntari din partea primariei din localitate sau a agentiei locale pentru protectia mediului;
- Sectiunea „Scoala verde” in cadrul caruia se vor desfasura concursurile cu premii pe teme de mediu: QUIZ – ECO si EcoPaparazzi;
- Extragerea câstigatorilor la tombola celor ce au depus DEEE la centrele amenajate special cu aceasta ocazie si un concert folk in incheierea evenimentului.