greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

Vizita Ministrului Mediului si Padurilor la GreenWEEE International

Dupa un prim contact avut la Expozitia Internationala Romenvirotec , unde dl. László BORBÉLY Ministrului Mediului si Padurilor a discutat cu reprezentantii GreenWEEE International despre fabrica de tratare DEEE de la Buzau si despre investitiile grupului, in 29 iulie am avut onoarea de a-i prezenta compania .

Aflat intr-o deplasare oficiala in judetul Buzau programul Dl-ului Borbély a cuprins intalniri cu reprezentantii autoritatilor locare precum si vizita la inca doua firme de reciclare din grupul nostru: Greentech si Greenfiber International.

Programul la GreenWEEE a inclus prezentarea celor 5 linii de tratare si dezmembrare, a depozitelor de DEEE si produse finite, precum si o discutie cu privire la investitiile verzi dezvoltate de grupul nostru de companii si a dificultatilor intampinate.
Ministrul Borbély si-a exprimat deschiderea de a colabora cu actorii implicati in domeniul managementului DEEE pentru rezolvarea problemelor din acest lant al reciclarii si de a gasi impreuna cele mai eficiente si rapide solutii de rezolvare a acestora si de atingere a tintelor de colectare si valorificare impuse de UE.

Vizita si aprecierile pozitive ale ministrului au reprezentat o recunoastere a activitatii si rezultatelor , cat si o confirmare a importantei investitiei noastre la nivel national, rezultate obtinute de grupul ce alcatuieste industria verde a Buzaului: GreenWEEE, Greentech si Greenfiber, aceasta fiind una din cele mai mari investitii de tehnologie moderna in industria de reciclare din sud-estul Europei, valoarea totala fiind de 40 mil E.

Interesul acordat de catre Ministrul Mediului si Padurilor companiilor axate in acest domeniu reprezinta pentru noi un suport consistent in promovarea ideei de reciclare si cu siguranta vom continua aplicand mereu metode si activitati inovative, a caror implementare va avea un efect pozitiv asupra mediului.

ministrul_mediului_1 ministrul_mediului_2 ministrul_mediului_4
ministrul_mediului_6 ministrul_mediului_7 ministrul_mediului_8