greenweee media

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

Romenvirotec 2011- Expozitie dedicata protectiei mediului

romenvirotec_poartaAflata la cea de a 18-a editie, ROMENVIROTEC este cea mai importanta expozitie internationala din Romania dedicata protectiei mediului.

Expozitia internationala de tehnologii si echipamente de protectie a mediului, reciclare si energii alternative s-a desfasurat in cadrul ROMEXPO in perioada 10-13 Martie, sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, care a participat atat in calitate de expozant cat si in cadrul programului de conferinte.

Greenweee International a fost prezenta pentru a 5-a oara consecutiv la aceasta expozitie, alaturi de noua fabrica de reciclat echipamente de iluminat uzate de la Buzau, Greenlamp Reciclare.

Editia a adus, ca si in ceilalti ani, participanti care ofera sau care cauta cele mai noi tehnologii, echipamente si servicii, fiind, de asemenea, o ocazie de informare si dezbateri in cadrul conferintelor si seminariilor organizate.
Enumeram cateva din domeniile care au fost prezente si au constituit baza pentru dezbateri: prevenirea poluarii aerului, apei si solului, energii regenerabile, reciclarea poluarii fonice, tehnologii de masurare si control, protectia importiva inundatiilor etc.

Standul nostru a putut fi vizitat in pavilionul 15, unde am prezentat cea mai noua fabrica din grupul verde, Greenlamp Reciclare, care trateaza toate echipamentele de iluminat uzate.
Ca si in ceilalti ani, am participat ca grup de firme, impreuna cu Greenfiber si Greentech.

De asemenea, am avut onoarea de a primit vizita Ministrului Mediului si Padurilor, dl. László BORBÉLY, la standul Greenweee , unde am putut sa ii prezentam noua investitie, Greenlamp, cat si proiectele viitoare.

Prin reprezentantii nostri si prin materialele prezentate v-am prezentat ce deseuri recicleaza fiecare companie in parte, Greenweee si Greenlamp, pentru ca suntem interesati ca dumneavostra sa vedeti si cum arata produsul final dupa tratare si ce putem face cu fractiile si materialele recuperate.

Multumim tuturor celor care ne-au vizitat la Romenvirotec, va asteptam si anul viitor, iar pe noi ne regasiti la toate manifestarile viitoare care au ca tema protectia mediului si avem in vedere si diversele proiecte nationale pe aceeasi tema.

greenlamp romenvirotec_poarta lateral