2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
MIL.
TONE CO2
SALVATE
225
Oferim soluții complete pentru reciclarea deșeurilor electrice și electronice, din 2009

De peste 15 ani dezvoltăm industria reciclării

Ne-am transformat, astfel, într-o companie de succes, lider de piață în România și unul dintre cei mai importanți reciclatori europeni.

În tot acest timp am păstrat aceeași misiune: extragerea a cât mai multă valoare din deșeurile de echipamente electrice și electronice, recuperând toate materiale și găsind soluții inovatoare pentru introducerea lor în fluxuri noi de producție.

Colectăm, tratăm și reciclăm deșeurile de echipamente electrice și electronice(DEEE), fiind singurul reciclator din România cu certificat WEEELABEX(WEEE Label of Excellence) pentru 5 fluxuri de tratare (Tip 1, 2 și 3 pentruLDA, SHA, LCD, operatori de tip 1 și 2 pentru CFA și operator de tip 2 pentru tratare lămpi).

La nivel global, mai puțin de 20% din deșeurile electronice sunt reciclate în mod oficial, 80% fie ajung în depozitul de deșeuri, fie sunt reciclate în mod informal*.
Pe lângă impactul asupra sănătății și al poluării, gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor electronice are ca rezultat o pierdere semnificativă de materii prime ca fier, argint, cupru, aluminiu, dar și a celor rare și valoroase, precum aur, platină, cobalt și elemente de pământuri rare.

Prin reciclare, recuperăm peste 98% din materiale, salvând resursele naturale și promovând economia circulară.

Deșeurile devin astfel principalele resurse ale viitorului, care vor înlocui resursele naturale și vor contribui la o creștere economică sustenabilă, oferind planetei șansa să se regenereze.

Noi dăm viață deșeurilor prin transformarea lor în materie primă secundară.

Ne-am transformat, astfel, într-o companie de succes, lider de piață în România și unul dintre cei mai importanți reciclatori europeni.

Cum facem asta?

Dragostea pentru mediu și inovație a condus la înființarea companiei în ianuarie 2007, la Buzău. Din momentul începerii producției, în februarie 2009, scopul nostru a fost de a crea trasee „verzi” pentru deșeurile electrice și electronice și de a valorifica materialele rezultate din procesul de reciclare, tocmai pentru ca acestea să poată fi reintroduse în fluxuri noi de producție.

Am deschis în anul 2017 a doua fabrică de tratare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, la Câmpia Turzii, județul Cluj, ceea ce ne- a adus la o capacitate de reciclare de 100.000 tone/an. Încrederea în soluțiile pe care le oferim se reflectă în toate activitățile GreenWEEE, dar și în investițiile de dezvoltare ce însumează 40 de milioane de euro. Transformăm împreună deșeurile reciclabile într-o resursă economică valoroasă, închizând astfel circuitul și economisind resurse și energie.

Facem parte din GreenGroup, primul parc industrial de reciclare din România și cel mai mare din Europa. Green Group și-a început povestea în anul 2002 și a dezvoltat, în timp, un grup integrat de companii care oferă în prezent o multitudine de soluții cu circuit complet pentru colectare, logistică, reciclare și re-fabricare, bazate 100% pe deșeuri. Green Group este deținut de ABRIS, un lider independent de capital privat care investește în Europa Centrală, care identifică, deblochează și obține valoare din oportunitățile de pe piața medie din regiune.

Mediu curat <br />
și sănătos
Mediu curat
și sănătos
Avem o responsabilitate față de mediu și
populație și vrem să lăsăm generațiilor
viitoare un mediu prietenos
Oamenii <br />
noștri
Oamenii
noștri
Oamenii noștri fac diferența: respectăm
fiecare voce și ne bazăm unul pe altul
pentru a crește
Parteneri și <br />
clienți
Parteneri și
clienți
Suntem flexibili și orientați spre a găsi
soluții, indiferent de natura provocărilor
care apar
Educație
Educație
Ne implicăm în acțiuni de formare și
educare, pentru a stimula tranziția către
modele de economie circulară
Iată unde ne puteți găsi

SEDIUL CENTRAL BUZĂU

Parc Industrial Frasinu, Com. Țintești, Buzău

PUNCT DE LUCRU ARAD

Câmpul Liniștii, nr. 1, Arad

PUNCT DE LUCRU CÂMPIA TURZII

Laminoriștilor, nr. 145