Soluții securizate și responsabile pentru unitățile de stocare date
Datele care se regăsesc pe dispozitivele IT – HDD, SSD trebuie gestionate corespunzător pentru a vă asigura că informațiile companiei nu ajung să fie folosite. Serviciile de distrugere a hard disk-urilor sunt costisitoare atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al mediului, iar ștergerea necertificată crește exponențial riscul de scurgere de date.
Cunoaștem provocările gestionării unităților de stocare, tocmai de aceea acordăm maximă importanță securității datelor și a mărcii și oferim o opțiune unică pentru distrugerea (în masă) a datelor.

Distrugere date

 • Serviciile de distrugere a datelor garantează ștergerea tuturor datelor prin metode de ștergere responsabile și securizate, la fața locului sau la distanță, oferind în același timp servicii valoroase, precum serializarea bunurilor, supravegherea ștergerii și raport de audit securizat.
 • Oferim cel mai înalt nivel de transparență prin vizibilitatea și urmărirea în timp real a mediilor de stocare prin intermediul rapoartelor și a portalului de gestionare a serviciilor.
 • Distrugem datele de pe orice dispozitiv HDD sau SDD care conține date.
hands
Soluții:
 • icon_stergere_hard Ștergere hard disk
  Software-ul nostru certificat de ștergere a datelor funcționează la scară, ștergând datele din cadrul activelor IT. Utilizăm standardele NIST/ DoD atunci când ștergem hard disk-urile și oferim siguranța procesului prin certificat. Ștergerea permanentă a datelor depășește comenzile de bază de ștergere a fișierelor, care elimină doar indicatorii direcți către fișierele reale. Practic, datele sunt șterse complet și ireversibil de pe dispozitivele de stocare. Acceptă toți producătorii și produsele de dispozitive HDD. Suporta SAS și SATA simultan (pe același tester).
 • icon_stergere_reparare_hard Ștergere și reparare a hard diskului
  Software-ul efectează operațiunea de testare și poate repara hard disk-urile. Un hard disk reparat permite remarketingul, fără a exista riscul încălcării legislației pentru protecția datelor.
 • icon_reciclare_hard Reciclarea hard diskului
  Atunci când ștergerea unui hard disk este solicitată și distrugerea unității, oferim și serviciul de reciclare a hard diskului. Certificatele/rapoartele de ștergere date/tratare/distrugere sunt disponibile la cerere atât pentru unitățile șterse, cât și pentru cele distruse.
Elimină riscurile și recapătă controlul asupra resurselor companiei tale!
 • Icon Vazut0Gestionează problemele legate de securitatea datelor prin ștergerea datelor sensibile sau restricționate
  Spre deosebire de demagnetizare sau distrugere fizică - care fac discul inutilizabil - ștergerea datelor elimină toate informațiile, lăsând, acolo unde este cazul, unitatea de disc operabilă.
 • Icon Vazut1Asigură prin rapoarte finale detaliate și certificare valabilitatea serviciului
  Protocolul de securitate a datelor este 100% sigur, datele clienților nu sunt niciodată citite și există o raportare securizată.
 • Icon Vazut2Protejează-ți marca
  Când vine vorba de eliminarea echipamentelor IT, este important să colaborezi o comapnie de încredere care urmează cele mai bune practici pentru distrugerea datelor și eliminarea în mod responsabil a echipamentelor. Noi oferim transparența totală și furnizarea de Certificate de Ștergere sau Distrugere.
 • Icon Vazut3Fii o companie sustenabilă
  Ne dorim să vă ajutăm să vă îndepliniți obiectivele de responsabilitate față de mediu. Garantăm că toate echipamentele vechi sunt eliminate într-un mod prietenos cu mediul. Acest lucru implică reciclarea la cele mai înalte standarde și reintroducerea în economie a componentelor reciclate, precum aluminiu, fier, plastic.
Certificări
100% SECURITATE GARANTĂ!
Despre NIST si DOD
Toate procedurile de ștergere, reparare sau distrugere sunt certificate și sunt însoțite derapoarte detaliate, certificate cu dată, serie și algoritmi la cerere cu standarde de ștergere NIST800-88-r1 sau DoD 5220.22-M. Anumite sectoare necesită un nivel mai ridicat de securitate a datelor, pentru care oferim metode de distrugere fizică sau software (sau ambele), fie la fața locului, fie în fabrica noastră securizată, cu un lanț complet de custodie, inclusiv transport securizat, cutii de siguranță și verificare video opțională a distrugerii datelor în conformitate cu procedurile certificate. GreenWEEE menține controale și protocoale stricte de securitate, inclusiv securitatea fizică prin supraveghere video, accesul cu card în zonele securizate, detectoare de mișcare indiferent de nivelul de servicii de distrugere a datelor comandat. Mai mult, pot fi definite procese specifice pentru clienți, după cum este necesar, pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui client.