Asigurăm servicii de reciclare moderne și sigure pentru toate echipamentele electrice sau electronice, baterii, cabluri sau componente din industria auto.
DEEE-urile sunt alcătuite din materiale care se degradează în mii de ani, conținând inclusiv substanțe toxice, iar gestionarea lor greșită generează riscuri pentru sănatate și mediul înconjurător.

De ce să reciclezi deșeurile cu noi?

La GreenWEEE minimizăm riscurile cu serviciile noastre de reciclare moderne și sigure pentru toate echipamentele electrice și electronice, baterii, cabluri sau componente din industria automotive.

Traseul deșeurilor reciclate

Avem trei fabrici de reciclare, unde miliarde de DEEE-uri sunt reciclate în fiecare an.

Preluăm deșeurile companiei tale și le reciclăm într-un mediu controlat, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță și, ca atare, am fost prima companie de reciclare a electronicelor din Europa care a primit în 2015 certificatul pilot WEEELABEX (WEEELabel of Excellence).

Standardul implică o monitorizare de mare acuratețe a tuturor activităților de tratare efectivă și a proceselor colaterale implicate, fie că e vorba despre protecția sănătății lucrătorilor, protecția mediului sau siguranța ocupațională. GreenWEEE, este, de asemenea, o companie cu expertiză în oferirea de soluții pentru securitatea datelor, prin ștergere, reparare sau distrugere echipamente de stocare date (HDD/SDD).

Oferim clienților noștri un beneficiu economic și randament maxim pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice.

Echipamentele electrice și electronice conțin substanțe periculoase, precum fier, aluminiu și cupru.

Atunci când sunt reciclate corespunzator, materialele valoroase sunt refolosite ca materie prima secundară, iar agenții poluanți sunt eliminați în mod controlat.
baterie
GreenWEEE înseamnă reciclare Hi-tech!
Toate DEEE-urile care ajung în fabricile noastre de la Buzău și Câmpia Turzii sunt reciclate și recuperăm 98% din materiale. Niciun echipament nu ajunge în fluxuri neconforme sau la groapa de gunoi.
Deținem standardul de tratare
WEEELABEX și Sistem de Management
Integrat ISO 9001, 14001 și
45001.
Deținem standardul de tratare WEEELABEX și Sistem de Management Integrat ISO 9001, 14001 și 45001.
Metodele noastre de tratare și reciclare
asigură cel mai ridicat nivel al ratei de
recuperare a materiilor prime.
Metodele noastre de tratare și reciclare asigură cel mai ridicat nivel al ratei de recuperare a materiilor prime.
Suntem membri activi in “The European
Electronics Recyclers Association
(EERA)”
Suntem membri activi in “The European Electronics Recyclers Association (EERA)”