În spatele proiectelor noastre de sustenabilitate, stau oameni dedicați cărora le promitem grijă, respect și șanse de avansare.
Dacă îți dorești să participi activ la dezvoltarea unei economii circulare și să înveți cum sunt valorificate deșeurile, direct din linia de producție, GreenWEEE este locul pe care îl cauți.
Te așteptăm în echipa GreenWEEE International!
Suntem lideri în ceea ce facem, prețuim cu adevărat oamenii pe care îi avem în echipă și ne mândrim cu inovația, calitatea și serviciile pe care le aducem pe piață.
Împreună vom contribui la gestionarea proceselor de colectare și reciclare și vom crea un traseu sustenabil pentru toate DEEE-urile care ajung în fabricile noastre.
Trimite-ne CV-ul tău la office@greenweee.ro
în atenția Departamentului Resurse Umane, iar noi vom reveni cu toate detaliile.
Odată înscrisă în baza de date, candidatura ta poate fi selectată pentru noi proiecte de recrutare, în funcție de opțiunile tale pentru un anumit post sau domeniu de activitate, cât și de profilul și numărul posturilor disponibile. Îți analizăm atent CV-ul, iar dacă întrunești toate criiterile necesare pentru ocuparea postului, fii fără griji. Te așteptăm la interviu.