greenweee companie

0338 100 601 Suna-ne pentru mai multe informatii

Peste 1,500,000 tone CO2 salvate din 2009
member EERA

Certificari

  • Sistem de Management Integrat, Calitate-Mediu-OHSAS

Certificarea ISO reprezinta pentru compania noastra un pas important in recunoasterea competentei organizatiei in onorarea angajamentelor asumate.

Certificatele obtinute demonstreaza ca Sistemul de Management Integrat, Calitate-Mediu-OHSAS al companiei noastre a fost auditat si certificat corespunzator referitor la referentialele stabilite.


Certificat-9001-2008-ro Certificat-18001-2007-ro Certificat-14001-2005-ro


Responsabilitatea noastra este sa ne asiguram ca actiunile intreprinse sunt indreptate catre cresterea satisfactiei clientilor si a partenerilor nostri de afaceri, in a diminua consumul de resurse, in protejarea mediului prin prevenirea poluarii si in a promova un mediu de lucru sigur si sanatos pentru inlaturarea oricaror accidente de munca si imbolnaviri profesionale. Pentru atingerea acestor principii, am implementat, vom mentine si imbunatati continuu sistemul de management integrat, in conformitate cu documentele de referinta aplicabile: SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008

Politica referitoare la calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala
Obiective de Securitate si Sanatate in Munca

  • Certificat WEEELABEX- STANDARD PENTRU RECICLARE
Greenweee International este singurul operator din Romania ce detine licenta de operare WEEELABEX tip 1 si tip 2. Auditul de certificare s-a desfasurat concomitent, pe patru fluxuri de tratare:

•    echipamente de mari dimensiuni (LDA),
•    echipamente mixte (SHA),
•    tuburi catodice (televizoare si monitoare ce contin tuburi catodice CRT),
•    echipamente cu schimbare de temperatura (CFC).

Standardul de excelenta vizeaza toate operatiile de manipulare, sortare, tratare si reciclare a DEEE-urilor din categoriile pentru care s-a aplicat spre certificare, inclusiv auditarea tuturor proceselor organizationale si de management.

 

  • Certificat WEEELABEX- WEEE Label of Excellence

Greenweee International a primit primul certificat de recunoastere WEEELABEX, devenind astfel primul operator din Europa care primeste diploma de atestare pentru proiectul pilot de audit WEELABEX.

Mai multe informatii accesati aici.

  • Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta

Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta (numit in continuare SPSU) este o structura specializata, cu o dotare specifica, destinat sa execute activitati de prevenire, monitorizare si gestionare a situatiilor de urgenta in sectorul de competenta, asigurand coordonarea de specialitate a activitatilor de aparare impotriva incendiilor si de protectie civila.

SPSU al Greenweee reprezinta structura operativa incadrata cu personal angajat si personal voluntar, care are atributii privind apararea vietii salariatilor si patrimoniului societatii impotriva incendiilor sau in situatii de urgenta in sectoarele de competenta stabilite, precum si acordarea ajutorului persoanelor aflate in pericol in caz de accidente sau dezastre.

SPSU indeplineste atributiile de prevenire ale riscurilor producerii unor situatii de urgenta, prin activitati de indrumare si control, intervine in timp oportun pentru limitarea sau inlaturarea consecintelor situatiilor de urgenta si efectueaza actiuni de ajutor si salvare a oamenilor, dar si a bunurilor materiale in caz de dezastre, in cooperare cu celelalte structuri abilitate pentru asemenea situatii.