De la deșeuri electrice și electronice și până la cabluri sau baterii, noi îți oferim soluția potrivită de management pentru fiecare.
GreenWEEE colectează și reciclează toate DEEE-urile menționate în legislație, inclusiv baterii și acumulatori.
Indiferent că deții cantități mici sau mai mari de deșeuri electrice sau electronice, ne asigurăm că procedurile de management respectă legislația și te ajutăm să găsești soluția potrivită pentru gestionarea acestora.
Apelează +4 0740318633 pentru a discuta despre transport și organizare  Ținem la siguranța datelor tale personale, de aceea toate detaliile dezvăluite în câmpurile formularului sau în cadrul mesajului vor fi utilizate doar pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor tale. Aceste date vor fi transmise echipei GreenWEEE (office@greenweee.ro) pentru a răspunde la solicitarea ta. Înainte de a ne trimite datele tale personale, te rugăm să verifici Politica de confidențialitate.

  Avem soluții pentru colectarea diferitelor tipuri de DEEE-uri, adecvate pentru orice volum;
  Venim cu sfaturi privind Directiva DEEE, inclusiv în ceea ce privește domeniul de aplicare al produsului, obligațiile și orientările generale;
  Lucrăm cu funcții unice de raportare și cu rapoarte privind DEEE, adaptate atât pentru producătorii de DEEE, cât și pentru sistemele de conformitate;
  Oferim certificate care atestă că reciclarea a fost realizată în condiții de securitate din punct de vedere al protecție mediului și al securității datelor.
  background hand
  La GreenWEEE îți transformăm deșeurile în resurse pentru compania ta
  Oferim un serviciu cu adevărat transparent și adaptat nevoilor companiei tale și asigurăm colectarea și transportul în condiții legale și de siguranță maximă a deșeurilor din echipamente electrice și electronice.
  Unde ne găsești?
  Sediul central Buzău
  Parc Industrial Frasinu, Com. Țintești, Buzău
  Tel. +4 740 318 633
  Fax. +4 0338 100.604
  Punct de lucru Arad – Depozit
  Câmpul Liniștii, nr. 1, Arad
  Tel. +4 0756 164218
  Fax.
  Punct de lucru Câmpia Turzii
  Strada Laminoriştilor 145, Câmpia Turzi
  Tel. +4 0364 882 808
  Fax. +4 0364 882 808