inapoi

Dacă ai DEEE-uri vechi, dă check-in la SIGUREC

Cu ocazia Zilei Internaționale a Deșeurilor Electrice și Electronice (DEEE), SIGUREC îi premiază pe cei care reciclează inteligent


Perioada de desfasurare a campaniei:

13 octombrie – 13 noiembrie 2018

Premii puse in joc:

1 telefon inteligent - oferit de ECOTIC

10 seturi de seturi pentru colectare selectiva

Ce trebuie sa faci pentru a castiga:

1 - aduci deseurile electronice sau electrocasnice de care nu mai ai nevoie -  la oricare dintre statiile SIGUREC PRIME sau SIGUREC CITY din orasul tau (gaseste aici lista cu cea mai apropiata statie). Atentie, campania cu premii se desfășoară în locațiile SIGUREC PRIME și CITY din toată țara!

2 - intri pe profilul tau de facebook si dai Check-in la statia SIGUREC

3 - In postarea de Check-in foloseste sintagma - Ai si tu DEEE-uri vechi- da Check-in la #SIGUREC #GREENWEEE!

Toți cei care predau electronice uzate în perioada 13 octombrie – 13 noiembrie 2018, la stațiile SIGUREC PRIME și CITY din toată țara, dând check-in și folosind in postarea de Check-in textul "Ai si tu DEEE-uri vechi- da Check-in la #SIGUREC #GREENWEEE!",  intră automat în cursa pentru premiile campaniei și vor putea câștiga prin tragere la sorți, un telefon mobil de ultimă generație sau unul din cele 10 seturi de sacoșe de colectare.

De asemenea, aceștia sunt recompensați pe loc cu vouchere de reduceri la cumpărături sau bani. Regulamentele oficiale privind tragererile la sorti din campania „ Dacă ai DEEE-uri vechi, dă  check-in la SIGUREC” sunt disponibile in mod gratuit oricarui solicitant si pe www.sigurec.ro sau la 074SIGUREC.

Sigurec reprezintă o rețea națională de sisteme inteligente pentru colectare selectivă care le oferă oamenilor încredere că deșeurile lor reciclabile ajung unde trebuie, adică în fabricile de reciclare și nu în gropile de gunoi.

GreenWEEE este lider de piață în România și unul dintre cei mai importanți jucători din Europa Centrală și de Est ce oferă servicii de colectare, tratare și reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (WEEE), cabluri, baterii și componente auto.