inapoi

Earth Day – „Live Green Every Day” Project

Sub deviza „O noua viata din deseuri electrice si electronice”, compania GreenWEEE are angajamente ferme privind sustenabilitatea si in acest sens initiem actiuni concrete in vederea implementarii strategiei de sustenabilitate.

Credem in contributia adusa de noi in comunitatile in care ne desfasuram activitatea. In acest sens, sprijinim actiuni si proiecte cu impact asupra mediului inconjurator, unde angajatii sunt motivati, inspirati si deschisi participarii.

In data de 20 aprilie 2019 am participat la actiunea de ecologizare „Live Green Every Day”, organizata de Asociatia Green Adventure, impreuna cu cea mai activa organizatie internationala care lupta pentru salvarea raurilor din Europa, Balkan River Defence.

Locul de desfasurare: zona Nehoiu si Gura Teghii (judetul Buzau)
Scopul evenimentului: ecologizarea malurilor raului Buzau din zona Nehoiu si raului Basca Rozilei din zona Gura Teghii Varlaam

Evenimentul de ecologizare a albiei raului Buzau in zona Nehoiu si a raului Basca Rozilei in zona Gura Teghii a implicat angajatii GreenWEEE,  localnici si voluntari din toata tara.